Onze Roxanne

onze roxanne

De meesten van ons gingen als kind stuiteren als in december het speelgoedboek op de mat viel. Nou, Roxanne de interieurstyliste to be niet. Die kickte op de IKEA catalogus, die ze van voor naar achter uit haar hoofd kende. Haar slaapkamer verandert vaker van look & feel dan de gemiddelde vrouwengarderobe. Ze kijkt dan ook reikhalzend uit naar een eigen huisje, waar ze helemaal los mag gaan en nog meer plek heeft voor… nog meer spullen.  

Zit liever op ’t terras dan dat ze sport. En eerlijk is eerlijk, ons jonkie kan ‘t hebben. Zij wel.  

Geboren op Sint-Maarten, op haar 2e onder de rook van Rotterdam terechtgekomen en vanaf haar 16e in het gezellige en groene Brabant neergestreken is ze er inmiddels helemaal uit: Brabant is en blijft haar thuis. Mooi, kunnen wij nog járen van haar interieurverslaving profiteren. Zolang we tenminste niet komen aanzetten met het nummer van de Police, want dan is ze weg zegt ze.

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.