bankstel op maat
 

Eindeloos combineren en variëren

De ene keer wil je een meerpersoonsbank met zoveel mogelijk zitjes, de andere keer een extra hocker aan het voeteneind en weer een andere keer wil je de hoek ergens anders. Zoek je flexibiliteit en persoonlijk maatwerk? BOLD wordt je beste vriend.

Armleuning
 
geen leuningen
 
Hoek
 
Armleuning links
 


Met de 4 soorten BOLD modules creëer je jouw ultieme bank. Een hoek aan de zijkant? Een armleuning op iedere zitplek? Het kan allemaal. Jij bent de ontwerper, your wish is our command.


De perfecte stof voor jouw BOLD

Niet alleen de maten en modules zorgen voor jouw unieke BOLD, de kleur en stof zijn minstens zo belangrijk. Eerste indrukken tellen wel degelijk en het oog wil ook wat, dus natuurlijk kies je voor de aller-mooiste kleur en aller-fijnste stof. Buiten onze standaard collectie zijn er ontelbaar veel mogelijkheden.

Twijfel je welke kleurtint of stofsoort mooi staat in je interieur? Geen paniek, we helpen je graag met je keuze. Persoonlijk advies is ons dagelijks (maat)werk

sunbrella stoffen
 
afwerking bold
 


De mooiste afwerkingen

BOLD kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Wil je een andere kleur koord langs de randen of 'gewoon' een strakke stiknaad? Of ga jij voor het binnenstebuiten effect van een volant? BOLD kan het allemaal hebben.

Je fantasie is je enige beperking

BOLD1
 


Lijkt BOLD jou wel wat? Laat ons weten wat jouw wensen en maten zijn en we creëren samen de perfecte bank voor je.

Wensen doorgeven

kleurstaal gif