bold bank

Bankstel BOLD | Modulair én op maat

Eindeloos combineren en variëren

De ene keer wil je een meerpersoonsbank met zoveel mogelijk zitjes, de andere keer een extra hocker aan het voeteneind en weer een andere keer wil je de hoek ergens anders. Zoek je flexibiliteit en persoonlijk maatwerk? BOLD wordt je beste vriend.

leuning rechts
leuning rechts
hoekdeel
hoekdeel


Met de 4 soorten BOLD modules creëer je jouw ultieme bank. Een hoek aan de zijkant? Een armleuning op iedere zitplek? Het kan allemaal. Jij bent de ontwerper, your wish is our command.

sunbrella stoffen


De perfecte stof voor jouw BOLD

Niet alleen de maten en modules zorgen voor jouw unieke BOLD, de kleur en stof zijn minstens zo belangrijk. Eerste indrukken tellen wel degelijk en het oog wil ook wat, dus natuurlijk kies je voor de aller-mooiste kleur en aller-fijnste stof. Buiten onze standaard collectie zijn er ontelbaar veel mogelijkheden.

Twijfel je welke kleurtint of stofsoort mooi staat in je interieur? Geen paniek, we helpen je graag met je keuze. Persoonlijk advies is ons dagelijks (maat)werk

bold-kleuren

Bold voor binnen én buiten

Zet je Bold liever buiten? Ook op de veranda of onder de overkapping voelt hij zich prima thuis. Laat je ons vooraf wel even weten dat je bank in de tuin terechtkomt? Dan gebruiken we ander hout en nemen we een van onze water- en vuilafstotende stoffen. Bold kan dan wel stoer zijn van zichzelf, hem een beetje extra wapenen tegen ons klimaat kan geen kwaad 😉

sunbrella waterasfstotend
afwerking bold


De mooiste afwerkingen

BOLD kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Wil je een andere kleur koord langs de randen of 'gewoon' een strakke stiknaad? Of ga jij voor het binnenstebuiten effect van een volant? BOLD kan het allemaal hebben.

Veelgestelde vragen:

Je fantasie is je enige beperking

BOLD1


Lijkt BOLD jou wel wat? Laat ons weten wat jouw wensen en maten zijn en we creëren samen de perfecte bank voor je.

Wensen doorgeven

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.