Bankstel BASE | Allemansvriend

Bankstel model BASE

Superstrakke en tijdloze maatbank

Een bank zoals je 'm wel vaker ziet, maar toch weer anders. Doordat je zelf bepaalt hij hoe eruitziet en hoe groot hij is, is BASE de bank die je altijd al hebt willen hebben.

Heb je weinig ruimte, dan maken we hem gewoon wat kleiner. Heb je juist veel plek? BASE kan zomaar groter worden dan de lengte van je rolmaat. Jij bedenkt het en wij maken voor jou de perfecte BASE voor jouw (woon)kamer.

base op maat


Tot op de centimeter op maat

De maten van BASE bepaal je zelf. Storende kieren tussen de muur en de bank - of je hele inrichting moeten omgooien omdat het toch nét niet lekker past allemaal - is dus verleden tijd. BASE ontwerp je op basis van je inrichting. Daar waar-ie precies moet passen, gaat-ie gewoon precies passen. Zo doen we dat.

afbeelding bank rechts


Of je nu een 1-zits wilt van 90 cm, een 3-zits van 312 cm of een 8-zits van heel veel centimeter? Alles kan. Vooruit, bijna alles.

Geef je maten en wensen door en wij maken voor jou dé perfecte BASE!

Wensen doorgeven


 

Ontelbaar veel stoffen en kleuren

Naast de perfecte maat, mag je natuurlijk (misschien nog wel véél belangrijker) ook zelf de stof en kleur uitkiezen. Dus… heb je even?

Naast onze standaardcollectie zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Zelfs wij weten niet precies hoeveel. We kunnen natuurlijk van alles aan je laten zien of voorstellen, maar misschien heb je zelf al ergens de perfecte stof gevonden. BASE maken met aangeleverde stof is ook geen enkel probleem

stoffen

Kwaliteit, van buiten en van binnen

Een bank koop je niet voor de kleur alleen. Je gaat er tenslotte niet alleen maar naar kijken. Zitten, dat gaat er gebeuren! Het liefst zo veel en zo vaak mogelijk.

En dus is het niet onbelangrijk dat je bank ook aan de binnenkant wonderschoon is. En dat is onze BASE hoor. Met hoogwaardig koudschuim en stalen vering zit je op wolken.

denim bank base

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.