Hoe en waar moet ik beginnen?

Door de grote hoeveelheid keuzes en mogelijkheden, kunnen we ons voorstellen dat je geen idee hebt waar je moet beginnen. Geen paniek, wij helpen je! Met ons stappenplan, kun jij stap voor stap aangeven wat jouw situatie is en waar/hoe jij de kussens wil gebruiken.

1. Start meteen of laat je inspireren

Maak helemaal je eigen ontwerp of laat je inspireren door onze voorbeelden die je naar eigen wens kunt aanpassen. Liever eerst zien wat er mogelijk is? Bekijk wat je kunt ontwerpen en gebruik dit als startpunt voor jouw ontwerp.
Inspiratie foto's van nofruit

2. Meet thuis en maak je plan

Bij sommige producten is het lastig om de basis te bepalen. Gelukkig is er onze handige keuzehulp. Het advies dat hieruit volgt, kun je direct gebruiken als basis voor je te ontwerpen product en aanpassen waar nodig.
zelf meten en bedenken

3. Ontwerp online en bestel

Is je ontwerp helemaal af? Dan bestel je je product meteen online of stuur ons een e-mail. Wij controleren je bestelling altijd en nemen contact met je op als er iets niet lijkt te kloppen. Binnen een aantal weken ontvang je je ontworpen producten thuis.
tool

Écht persoonlijke aandacht

Simpel gezegd: We zijn er om jou te helpen de beste keuze te maken. Klinkt leuk? Het is echt waar ook! Lees onze reviews maar eens.

What else?

  • Uitgebreide ordercontrole
  • Gegarandeerde levertijden
  • Niet goed, dan maken we het goed

Lees meer over onze Zekerheden

Reviews

Wij zijn blij met onze fans, en zij met ons ook!
Bestelling die een 10+ krijgt
Van Marielle
Er was iets misgegaan met de aanlevering bij het vervoersbedrijf, maar dit werd heel snel en uiterst vriendelijk opgelost. De kussens voldoen volledig aan de verwachting en zijn van goede kwaliteit.
Super snelle levering!
Van Linda
Na ontvangst van de kleurstalen hebben we onze kussens en hoezen besteld. Tot onze grote vreugde werden deze ruim twee weken eerder dan de bevestigde leverdatum al geleverd!
We werden keurig op de hoogte gehouden via de mail, we zijn super blij met onze kussens!
Blij met kussenhoezen
Van Corrie
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Deze keer nieuwe kussenhoezen voor onze camper. Staaltjes stof (gratis) maakten de keuze echt makkelijk, het online stappenplan voor wat je precies nodig hebt en hoe je de maten neemt werkt perfect. Daarnaast wordt alles in mijn ervaring prachtig op tijd geleverd. Heel erg tevreden. Inmiddels heb ik over de jaren heen nieuwe vullingen voor een hoekbank besteld, nieuwe kussens voor in een stacaravan, een nieuwe hoes voor onze tweedehands rotan bank buiten en nu dus camper kussenhoezen. Perfect alles!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Voor meer informatie of het wijzigen van instellen kijk je naar ons cookiebeleid.