nofruit landkaart
 

Ons kantoor en de zithoek zitten in Vught. Dat is natuurlijk niet voor iedereen om de hoek. En met de benzineprijzen van tegenwoordig is een ritje van twee uur ook niet de meest uitnodigende manier om onze kussens te leren kennen. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor iedereen die onze kussens vooraf wil zien, voelen, ruiken en uitproberen!

Omdat wij al heel veel klanten blij hebben mogen maken, zijn er inmiddels genoeg toffe plekken waar ook jíj op onze kussens mag gaan zitten. Grote kans dat er een plek bij jou in de buurt tussen zit. Je kunt natuurlijk ook bij een willekeurige buur aanbellen en hopen dat ze nofruit kussens hebben, maar om burenruzies te voorkomen maken we het makkelijk voor je.

Op de landkaart hierboven zie je een aantal plekjes in Nederland en België waar onze kussens liggen te shinen. Deze plekken geven we graag een podium. Niet alleen omdat wij de kussens mochten maken, maar vooral omdat we jullie deze toffe en unieke plekken niet willen onthouden. Van hotels en strandtenten tot luxe huisjes en horecazaken. Het ene kussen is nog mooier dan het andere.

Uiteraard is deze lijst verre van compleet. Spot jij ergens gave kussens met ons blauwe nofruit label eraan of ben jij zelf zo'n toffe spot? Laat het ons weten en wie weet wordt onze eregalerij aangevuld!