Een tafel die perfect bij jou past. Of je nou werkt, speelt, overlegt, leest of eet. Bestaat dat? Nog niet. Maar je kan het wel zelf creëren. Naar je eigen behoefte en helemaal naar je eigen smaak. Online stel je zelf je tafel samen en het resultaat zie je direct in 3D op je beeldscherm. Jij bepaalt de maat, kleur en print van de tafel. Want een bro is persoonlijk. Met een eigen nummer. Ambachtelijk. Duurzaam. Makkelijk te monteren en te onderhouden. 

De tafel van vier

De naam bro is een afgeleide van het woord brother. De bro's zijn namelijk ontstaan door het ondernemerslef van vier broers. Vier broers met allemaal dezelfde ambitie en passie. Vier mensen die graag werken. Het liefst aan een mooie en vooral eigen bro.
 

Kleurenstaal bro
 


Oneindig combineren van kleuren

De tafels van bro hebben een grote collectie aan kleuren en prints. Van kalk wit tot grafiet zwart en wat daar tussenin zit. Ook hebben we een aantal mooie prints, zoals een vergrijsde visgraat, betonlook en houtstructuur. Zit jouw favoriete kleur niet in onze basis collectie? We kunnen nog veel meer, dus laat het ons gerust weten.

Eenvoudig monteren

Het monteren van een bro kan iedereen. Ja echt hoor. In een handomdraai en met een simpele inbussleutel zet je de bro in elkaar of haal je hem weer uit elkaar.

Ambachtelijk, duurzaam en vooral ook maatwerk. Tot op de mm. Dat is de kracht van bro. 

tafel bro montage
 

Bro modellen

Een tafel van bro herken je direct aan zijn strakke ontwerp met een eigenzinnige look en feel. De bro is verkrijgbaar in 4 verschillende modellen, iedere met een eigen karakter. De lengte en breedte van de tafel bepaal jij, want maatwerk is onze kracht. Het opvallende verbindingssysteem maakt een bro extra standvastig en geeft hem zijn unieke design. De tafel bestaat uit een werkblad en twee opstaande panelen. Gemaakt van berken multiplex en afgewerkt met een toplaag van HPL (High Pressure Laminate).