Lekker lang tafelen met vrienden. Of de dag doornemen met de kinderen. Maak van je eettafel de plek in je huis. Laat je op maat gemaakte tafel maken door Nofruit. Precies zoals jij het wil.

Mooie materialen en uitstekende garantie

Nofruit garandeert dat je tafel lang blijft mee gaan, niet gaat scheuren en bestand is tegen alles waar een tafel tegen bestand moet zijn, zodat jij er lekker lang plezier van kan hebben.
 

Houtsoorten
 

De beste houtsoorten

We gebruiken alleen de mooiste houtsoorten. Hoogwaardig noten of eiken. Met knoesten voor een wat robuustere uitstraling of juist zonder voor een strakke look. Of misschien Yellow Poplar wat lekker vriendelijk is voor de portemonnee. Vraag ons naar de mogelijkheden en we sturen gratis een staaltje toe!

Olie of (kleur)lak

We kunnen je tafel in de olie zetten voor en wat natuurlijke uitstraling of blank lakken wat weer wat handiger is in onderhoud. Of kies je voor een kleurlak of zelfs een RAL kleur. Alles kan!

kleuren lak tafel
 
poten tafel op maat
 

Afschroefbare poten

Poten in verschillende diktes die je eenvoudig er zelf op kan schroeven en er eventueel weer af en er weer op…;-) En sluit telkens weer perfect aan. 

Het zit 'm in de details

We maken het echte verschil aan de onderzijde van de tafel, waar niemand het ziet. Juist daar maak je de tafel extra robuust. Metalen platen voor de juiste stabiliteit en in gefreesde u-profielen tegen het werken, zodat je gegarandeerd jaren plezier van je tafel hebt. 

onderzijde tafel